DRYBACK PVC VLOEREN

Click PVC VLOEREN

Wat kan Belakos u aanbieden?

Belakos heeft een aantal verschillende vloeren, en hebben hiermee altijd wel de juiste vloer voor u in huis. Belakos biedt de beste kwaliteit vloeren en zijn altijd opzoek naar nieuwe ontwerpen, zodat ze altijd de nieuwste vloeren aan u kunnen aanbieden. Belakos biedt u een warm en sfeervolle vloer aan. De vloeren zijn ook nog een luxueus en onderhoudsvriendelijk.

Waarom kiezen voor Belakos?

Belakos is al meer dan 56 jaar bezig met het vergaren van kennis van de producten die zij aanbieden. Ze zetten zich enorm goed in voor kwaliteit, dit is een van de belangrijkste dingen waar ze zich op focussen. Belakos vindt het van belang dat er voor de klant altijd een vloer is die past bij hun thuis. Dit doen ze dus door altijd nieuwsgierig op zoek te gaan naar nieuwe kleuren en ontwerpen en om goed over nieuwe producten na te denken.

Jarenlange expertise in combinatie met vernieuwing

Bij Belakos zitten ze nooit stil, ze behouden hun jarenlange opgebouwde ervaring door middel van werknemers te voorzien van hoge kwaliteit trainingen, zodat ze up to date zijn van de laatste technologische ontwikkelingen en nieuwste trends. Belakos weet als de beste wat wel en niet werkt.

Kwaliteit PVC vloeren

De PVC-vloeren van Belakos hebben een toplaag van polyurethaan. Wat houdt dat in? Polyurethaan is een kunststof met eigenschappen die ervoor zorgen dat de vloeren naast dat ze water-, slijt en krasbestendig zijn ook vuilafstotend zijn. De vloeren bevatten unieke hout Dessings dit komt doordat ze superscherp zijn aangebracht op de vloer, waardoor ze een uitstraling geven van een echt natuurproduct.

Voordelen van een Belakos vloer

De vloeren zijn naast dat ze water, kras en slijtvast zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Wie wil dat nou niet? Maar er is meer, ze zijn ook nog eens geluidsabsorberend. U hoeft zich geen zorgen te maken van klikken de hakken op uw vloer, maar gewoon een prettig zacht geluid.