Vloeronderhoud Pijnacker

Heeft u vragen over vloeronderhoud of bent u op zoek naar een nieuwe vloer in de omgeving van Pijnacker? Dan is Bonic Wonen de aangewezen partij voor uw diensten! Wij voorzien u met veel plezier van advies over het onderhoud van uw vloer. Wanneer u een nieuwe vloer aanschaft bij Bonic Wonen, wordt u uiteraard uitgebreid ingelicht over het onderhoud van uw vloer.

Professioneel vloeronderhoud in de omgeving van Pijnacker? Kom lang bij Bonic Wonen!

Bonic Wonen is een onderscheidend bedrijf in de wereld van de vloeren. Ons assortiment is ruim en voor iedere klant beschikken wij over de juiste vloer. Bent u op zoek naar tapijt, vinyl, pvc of laminaat? Het maakt voor ons niet uit. Wij leveren alles en wij voorzien u met veel plezier van informatie over het juiste vloeronderhoud. Zo heeft u zo lang mogelijk plezier van uw nieuwe vloer!
Naast het leveren van vloeren bieden wij ook een legservice aan. Laat uw vloeren leggen door onze gespecialiseerde vakmannen en geniet van het gemak en de expertise die zij hierin meebrengen. Op het leggen van de vloer ontvangt u daarnaast ook nog eens één jaar garantie.

De diensten van Bonic Wonen - vloeronderhoud Pijnacker

Bij Bonic Wonen wordt u voorzien van professioneel advies en uitzonderlijke service. Naast het afnemen van vloeren, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor complete bedden en boxsprings, maar ook losse matrassen en diverse installaties voor uw zonwering binnen. Onze diensten zijn ruim en gevarieerd. Al onze producten worden vanaf een vastgestelde prijs gratis geleverd in heel Zuid-Holland! Bent u woonachtig buiten de provincie Zuid-Holland en wilt u toch gebruik maken van onze diensten? Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen.


Neem gerust contact op met Bonic Wonen!

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer weten over onze diensten rondom vloeronderhoud? Kom gerust bij ons langs of neem vrijblijvend contact met ons op! Bel ons tijdens onze openingstijden op 015 – 785 09 35. Contact opnemen buiten onze vaste openingstijden? Stuur dan een e-mail naar info@bonicwonen.nl en ontvang binnen 24 uur een reactie op uw schrijven of vul het contactformulier in op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

 

vloeronderhoud Pijnacker