Vloer kopen Pijnacker

Wilt u een nieuwe vloer kopen voor uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Pijnacker? Kom dan snel langs bij Bonic Wonen! Sinds 2020 zijn wij gevestigd in een ruim pand in Pijnacker. Hier hebben wij snel een vaste klanten krijg opgebouwd en vele tevreden klanten mogen voorzien van een nieuwe vloer. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en leggen van diverse Vloeren. Hier komt uiteraard ook een stuk maatwerk en vakwerk bij kijken. De perfecte vloer voor iedere klant!
Naast diverse vloeren, kunt u bij ons terecht voor complete boxsprings, bedden, losse matrassen en zonweringen op maat voor binnen in uw woning.

Koop uw gewenste vloer bij Bonic Wonen in Pijnacker - vloer kopen Pijnacker

Weet u al welke vloer u wilt kopen in de omgeving van Pijnacker? Kies bij ons uw gewenste vloer uit ons ruime assortiment. Heeft u nog geen idee welke vloer geschikt is voor uw woonwensen? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte vloer, passend bij uw inrichting? Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van passend advies! Onze medewerkers leren u graag kennen onder het genot van een kopje koffie. Door u en uw wensen te leren kennen, zorgen wij ervoor dat wij u een passend advies kunnen geven. Welke vloer past het beste bij uw woning, uw wensen en uw gezinssamenstelling? Laat u adviseren en verrassen door onze professionele medewerkers!

Contact met Bonic Wonen


Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer weten over onze diverse vloeren en alle mogelijkheden? Kom gerust bij ons langs en overweeg uw opties onder het genot van een kopje koffie. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen! Stuur een e-mail naar info@bonicwonen.nl en ontvang binnen 24 uur een reactie op uw schrijven. Telefonisch contact opnemen is ook mogelijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden op 015 – 785 09 35. Wij horen graag van u!

 

vloer kopen Pijnacker