Pvc-vloer laten leggen Pijnacker

Wilt u een Pvc-vloer laten leggen in Pijnacker of omgeving? Dat kan! Kom langs in onze showroom en laat u informeren over de vele voordelen die een pvc-vloer met zich meebrengt. Daarnaast helpen wij u bij het kiezen van de juiste pvc-vloer en zorgen onze stoffeerders ervoor dat uw gewenste vloer op professionele wijze wordt gelegd.

Uw pvc-vloer laten leggen door onze medewerkers in Pijnacker?

Laat uw pvc-vloer na aanschaf ook leggen door de vakmannen van Bonic Wonen in Pijnacker! Het leggen van de door u gekozen pvc-vloer in uw woning is een service die wij met veel plezier verlenen. Onze stoffeerders verstaan hun vak als geen ander en verzorgen een uitstekende legservice. U zult hier zeker tevreden over zijn! Bij het leggen van uw vloer ontvangt u één jaar leggarantie. Mocht zich toch een probleem voordoen met uw vloer, dan zijn wij slechts één telefoontje bij u vandaan. Wij komen het probleem dan snel en vakkundig oplossen.

Bonic wonen als inspiratie voor uw woning - pvc-vloer laten leggen Pijnacker

Bij Bonic Wonen treft u een ruim assortiment pvc-vloeren. Maar dat is niet alles! Naast pvc vindt u bij ons ook laminaat, parket, tapijt en vinyl. Geslaagd voor een vloer? Verlaat onze webshop of showroom dan nog niet! Wij zijn namelijk naast vloerenspecialist ook een beddenspeciaalzaak, met een mooie collectie boxsprings, bedden en losse matrassen. Ook beschikken wij over een ruime collectie binnen zonwering. Al onze zonwering wordt volledig voor u op maat gemaakt! Kom snel bij ons langs!

Contact opnemen met Bonic Wonen?


Heeft u interesse in onze diensten rondom het plaatsen van pvc-vloeren of wilt u meer weten over onze pvc-vloeren? Kom gerust bij ons langs of neem vrijblijvend contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@bonicwonen.nl en ontvang binnen 24 uur een reactie op uw schrijven. Telefonisch contact opnemen is ook mogelijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden op 015 – 785 09 35. Wij horen graag van u!

 

pvc-vloer laten leggen Pijnacker