Sinds eind 2020 kunt u Bonic wonen in het gezellige dorp Pijnacker vinden! Wij staan voor kwaliteit, een snelle service en een breed overzichtelijk aanbod. Als vloerenspecialist hebben wij jaren ervaring opgebouwd. 

Wij staan bekend als vloerenspecialist met een zeer uitgebreide collectie aan laminaat, PVC, parket, tapijt, vinyl . Wij kunnen u deskundig informeren en adviseren conform uw persoonlijke situatie en eventuele budget. Wij denken met u mee en maken samen met u de beste keus . Onze stoffeerders verstaan hun vak waardoor u over de legservice uiterst tevreden zult zijn. U krijgt tevens 1 jaar leggarantie. Mocht zich iets voordoen, zijn wij één telefoontje van u verwijderd en komen wij uit service het probleem oplossen.

Daarnaast hebben wij een mooie collectie aan binnen zonwering die op maat worden gemaakt voor u. Wij komen de maten voor u gratis opmeten en komen deze na productie ook gratis bezorgen en monteren.

Tot slot zijn wij ook uw beddenspeciaalzaak met een mooie collectie aan vlakke en elektrische boxsprings, losse matrassen en bedden. Wij komen uw boxspring gratis bij u bezorgen en monteren.

Kortom: wij zijn úw adres voor uw complete woninginrichting. Loop gerust onze showroom binnen voor vragen of om de collectie te bekijken. De koffie staat altijd klaar. Uiteraard zijn wij binnen onze openingstijden ook telefonisch bereikbaar voor uw vragen en krijgt u altijd binnen 24 uur reactie op uw e-mail.

Op onze website kunt u alvast een indruk krijgen van ons uitgebreid assortiment. 

Wij zijn vanuit Zoetermeer, Delft, Berkel en Rodenrijs, Nooddorp, Bergschenhoek en andere dorpen rondom Pijnacker snel te bereiken."

Tot ziens in onze showroom.